Kvaliteta

Težimo k odličnosti. Skrben proces razvoja ter nadzorovana priprava in izdelava embalaže v dogovorjenih rokih vodijo k zagotovljeni kvaliteti. Vsak zaposleni je odgovoren za kvaliteto svojega dela, vodje pa tudi za kvaliteto svojega procesa. Podjetje je sprejelo politiko vodenja, s katero izkazuje svoj odnos do kakovosti in okolja.

Iso certifikat je podjetje pridobilo leta 1996 in od takrat dalje nam organiziranost podjetja po standardu predstavlja okvir delovanja. Kakovost pri nas pomeni narediti dobro že prvič in vsakokrat, kakovost pa je rezultat skrbnega dela vsakega posameznika in vseh skupaj, ne pa kontrole.

Podjetje je 13.7.2011 pridobilo FSC-CoC certifikat, kar pomeni, da z uporabo FSC certificiranih kartonov skrbimo za gospodarno upravljanje z gozdovi in zagotavljamo sledljivost porabe od začetka do konca FSC dobavne verige.

Skrb za okolje je pomembna, zato smo se v podjetju odločili, da pridobimo tudi okoljski certifikat ISO 14001. Naše rešitve za embalažo so prijazne do naročnika, končnega kupca in narave, saj je kartonsko embalažo po uporabi možno reciklirati.

 

ISO-9001-2008 ISO-14001-2004 FSC certifikat Politika vodenja


 

©2017, Jamnik d.o.o., Vse pravice pridržane.