Razvoj embalaže

razvoj embalažeDanes sta videz in izvedba embalaže ključnega pomena za uspeh na trgu. Razvoj embalaže se prične z okvirno idejo stranke o izgledu embalaže oziroma s konkretnim predlogom, vezanim na velikost, težo, vrsto proizvoda, tržno pozicioniranje. Nimate ideje? Ni problema, prinesite izdelek, primerne rešitve vam bodo pripravili naši tehnologi, ki vam bodo z bogatimi izkušnjami in znanjem svetovali glede ustrezne izvedbe embalaže, primernih materialov, potiska in detajlov, ki bodo vašo embalažo pomembno razlikovali od konkurenčne. Pomoč pri odločitvi vam bodo vzorci, ki jih za vas izrežemo na plotru Lasercomb.

Za proizvodnjo embalaže lahko uporabimo vse vrste trdih kartonov, od najboljših GZ ter GC kvalitet, GT, GD, linerja do vseh vrst valovitih kartonov. Za prestižno promocijsko ali darilno embalažo lahko uporabimo tudi specialne papirje in kartone.

 

Dolgoletne izkušnje in znanje ter individualna obravnava vam zagotavljajo, da vam bomo v vsakem trenutku ponudili optimalne rešitve, končna odločitev pa je seveda vaša. Študije so pokazale, da je za odločitev za nakup odločilnih 7 sekund, ko se kupec sprehodi mimo prodajne police. Je embalaža vrhunsko potiskana, ali izgleda odlično, je primerna na otip, diši? Ne pozabite, različni efekti in poudarjeni detajli na embalaži so lahko vaša konkurenčna prednost, izkoristite naše svetovanje in si z vrhunsko embalažo zagotovite odlično prodajo. Skrivnost je v škatli.

©2017, Jamnik d.o.o., Vse pravice pridržane.