FACHPACK

27. - 29. September 2022
Obiščite Nas

Najdete nas na


HALA 9, razstavno mesto 9-406
27. - 29. September 2022
Nuremberg, Nemčija

Embalažni materiali in obdelava
Tehnologija pakiranja in predelave
POWTECH

Poiščite nas

Obiščite nas


Na sejmu se z veseljem srečamo z vami, da malo poklepetamo, popijemo kavo, si izmenjamo izzive s katerimi se srečujemo, vam hkrati predstavimo trende in vas seznanimo z novostmi v našem podjetju v zadnjem letu in pol. Presenečeni boste, zato se kar pogumno obrnite na vašega prodajnega predstavnika pri nas in zahtevajte BREZPLAČNO vstopnico!

Želim vstopnico

Kaj je Fachpack in zakaj ga obiskati?


Nova ključna tema za leto 2022 je namenjena močnim trendom, ki trenutno vplivajo na embalažno industrijo. Trajnosti, ki je ena izmed njih ne zahteva le zakon, temveč vsi mi, kot vse bolj osveščeni potrošniki – in to pomeni daljnosežne spremembe v industriji. Dejanja, kot so krožno gospodarstvo, digitalizacija in e-poslovanje dobivata moč in svoj pomen. Kaže, da bodo področja, kot sta spletno nakupovanje in dostava na dom, še naprej naraščala. Vse te teme pa niso le naloga za industrijo embalaže ampak tudi priložnost za spremembe in izboljšave. FACHPACK sodi med vodilne na sejmih za pakiranje na svetu in je edini mednarodni strokovni sejem, ki predstavlja celotno verigo vrednosti na področju pakiranja – od oblikovanja in načrtovanja, materialov in strojev do proizvodnje in tiska embalaže ter logistike v procesu pakiranja.

Sejem je imel leta 2019 kar 1,644 razstavljavcev in ve kot 44.000 obiskovalcev iz vseh industrij. Tudi leta 2021, ki velja za leto pandemije je bilo 789 razstavljavcev in 24.000 obiskovalcev. Letos bo številka sigurno še večja in ponosni smo, da smo del te zgodbe.

Zakaj smo ravno mi pravi partner za vas?

Vrhunski servis. Vaše želje so nam v izziv in so hkrati nae zadovoljstvo, da lahko pomagamo in skupaj najdemo primerne rešitve. Ekipa KAM in tehnologov je podkrepljena z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.
Ponujamo inovativne rešitve iz kartona, izdelane v okolju prijaznem do ljudi in planeta. Proizvedena embalaža je 100% reciklabilna in hkrati izdelana z materiali, ki ohranjajo vire surovin.
Zanesljiva dobava v potrjenih rokih.
Vrhunska kakovost dobavljenega blaga je za nas samoumevna. Smo ponosni lastniki certifikatov; ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSC Coc, UGRA.
Temeljimo na partnerskem sodelovanju in soustvarjanju in sledimo trendom na trgu.
Izdelki niso samo odlične kakovosti, temveč tudi skrbimo in obvladujemo, da so izdelki izdelani v skladu ravnanja z okoljem ter skrbimo za varno hrano in zdravje potrošnikov.

Želite vstopnico?


Želim vstopnico
3d vzorčnik jamnik d.o.o.

Digitalni 3D vzorčnik

Vaše osebne podatke bo Jamnik d.o.o., Barletova cesta 4s, Medvode, do preklica obdeloval za namen pošiljanja naših e-novic in ponudbe na podlagi vaše privolitve. To lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.